Constructii rezidentiale sau industriale, reabilitari constructii Telefon: 0728 137 137 | Tamplarie PVC
15410
page-template-default,page,page-id-15410,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Tamplarie PVC

Datorita calitatii si diversificarea tuturor proiectelor in materie de tamplarie , PVC – ul este solutia optima pentru toate casele, termoizolatia se bazeaza foarte mult pe ce tip de tamplarie folosim , cat de bine este executata , iar cel mai important aspect consta in ce materiale au fost folosite. Colaborarea noastra cu firme de prestigiu din Germania in materie de tamplarie ne propulseaza inaintea competitiei , iar durabilitatea lucrarilor noastre isi pun amprenta in fiecare zi . Colaboratorii nostri ne recomanda ca fiind cea mai practica echipa in instalarea tamplariei .

Ferestrele termopan montate  acum ceva timp nu mai sunt eficiente si nu mai asigura protectie termica , sticla se degradeaza si nu mai are protectie fonica si devine mata.

termopanele vechi nu aveau bariera termica , acum datorita tehnologiei avansate de constructie , bariera termica este principalul proces ce se atribuie tuturor ferestrelor , iar calitatea ramelor este principalul motiv.

Problemele care apar cel mai des sunt la majoritatea sticlelor termoizolatoare.

Cele mai bune marci la termopanele de ultima generatie au garantie 10 ani daca sunt construite din pvc , iar cele cu profile de calitate superioara din aluminiu rezista pana la 40 de ani. 

Recomandarea noastra este aluminiu Shuco sau Rehau, liderii acestor componente ce rezista chiar si in conditii grele . Evitati sa cumparati ceva foarte ieftin ce va necesita schimbare dupa doar 2 ani . Condensul este prima problema ce este semnalata in cele mai multe cazuri atunci cand termopanele sunt de slaba calitate.

Solidon va prezinta cele mai bune optiuni in materie de termopane , consultantul nostru va poate ajuta in alegerea celui mai bun tip de termopan si cel mai durabil.