Constructii rezidentiale sau industriale, reabilitari constructii Telefon: 0728 137 137 | Despre noi
15400
page-template-default,page,page-id-15400,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Despre noi

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Construiti cu noi casa mult dorita! Daca doriti sa proiectati, construiti, extindeti sau reamenajati, firma de constructii case Solidon Construct va ofera servicii complete pentru alegerea solutiei optime.

O casa este o investitie pe termen lung. Noi intelegem acest lucru si va oferim solutiile optime pentru realizarea proiectelor dumneavoastra. Servicii complete, de la proiectare, aprobare pana la urmarirea constructiei si predarea la cheie a lucrarii.

Constructii de case la rosu, case la cheie, constructii civile si industriale – dintre toate firmele de constructii noi suntem alegerea perfecta.

Din oferta noastra de constructii case:

Case la rosu- de la culoarea exterioara a casei pana la parchetul din camere, alegerea este doar a dumneavoastra! Casele la rosu nu au incluse instalatiile electrice, utilitare (apa, gaze), finisajele interioare si exterioare.

Case la cheie- nu trebuie decat sa va faceti bagajele si sa va mutati! Casele la cheie sunt cladiri complet finisate, in interior si exterior: toate instalatiile electrice si utilitare, pardoselile, faianta si vopseaua sunt incluse in constructie.
Solidon Construct presteaza de asemenea servicii de amenajari interioare si amenajari exterioare.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati paginile de web (proiecte si planuri case, amenajari interioare si exterioare ) si portofoliul ( lucrari executate de firma noastra).

[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]