Constructii rezidentiale sau industriale, reabilitari constructii Telefon: 0728 137 137 | Instalatii sanitare
15412
page-template-default,page,page-id-15412,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Instalatii sanitare

Compania Solidon ofera servicii complete de instalatii sanitare atat pentru interior cat si pentru exterior.Folosim cea mai variata gama de produse si calitatea primeaza pentru noi . Majoritatea clientilor nostri apeleaza la servicii dupa ce o problema a aparut , daca aveti instalatii sanitare vechi in locuinta sau in constructiile industriale nu ezitati sa contactati o echipa profesionista.

Solidon va recomanda sa verificati din timp instalatiile sanitare ca sa evitati eventuale neplaceri.Efectuam cele mai diverse reparatii atunci cand vorbim de instalatii sanitare , de la interventii simple precum schimbarea unei baterii la inlocuirea coloanelor de alimentare cu apa, interventii avarii coloane principale de alimentare sau construirea unei instalatii noi pentru imobil.

Solidon va ofera si montaj complet de calorifere noi la schimbarea instalatiei termice . Specialistul nostru in instalatii sanitare va ofera consultanta pentru achizitia caloriferelor potrivite si a materialelor necesare.

Solidon are solutii pentru absolut orice problema legata de instalatii sanitare, termice sau electrice.